Wednesday, July 15, 2009

misteri kunci kereta

korang ingat tak hari yang aku kusut gile cari kunci kereta, entah mana hilangnye..
(tak ingat?? ala,, buat2 ingat jela.. heh)



if tak silap aku hari isnin lepas..(aku pon ingat2 lupe sbenanye ari ape)

yang aku ingat pagi itu waktu nak pegi keje, dah la lewat pagi tu, cari kunci kereta lak tak jumpe!!~
mau tak kusut aku pagi2 tu.. terpaksa bawak kereta ayah aku.. n aku da bayangkan kesusahan yang bakal melanda bila bawak kereta itu..




yes, kesusahan bila nak parking..

aku yang datang ofis lambat ni, kompem la parking susah kan.. kalau bawak kelisa, selalu je aku
celah-celah-selit-selit-kereta-agak-agak-muat-untuk-parking kat mana2..

tapi disebabkan aku bawak kereta ayah aku, maka terpaksalah berjalan-naik-bukit-turun-bukit sebab PARKING ADALAH SANGAT JAUH ATAS BUKIT OK!!!~ huuu

disebabkan parking jauh, hari itu dalam sejarah PUNCH CARD MERAHH!!!~


betapa kusutnya hari aku dengan kehilangan kunci kereta ku itu..

akan tetapi, misteri kehilangan kunci kereta itu telah terbongkar.. (chewah.. ayat bm aku.. mentang-mentang ppsmi dimansuhkan..*wpon aku xamek port pon pasal ppsmi ni*)






mana aku jumpa???






ceritanya begini....




balik keje, park kereta dan kunci pagar..
dengan handbag masih di atas kereta,

u see..

dan terpandangkan kelisa itu..







oh my GOD!!!~

i can see my car key~~

oh no kamu!!!~

cant u see?


ok. lets zoom-in~~~







yes.. disitu!!!!~

apakah misteri ini??




nasib baik gate berkunci...





SANGAT CARELESS KAN??



nota kaki :

KECUAIAN KADANGKALA MEMBAWA PADAH

6 comments:

Amazing AJ said...

HAHAHAHAHAH

lawak lawak. Memang careless namamposs!!!!

FunNaDGreat said...

tula pasal..

nasib baek ALLAH tutup pintu hati pencuri..

ngeee

s.y.a.r.q said...

funna.. seb baik ler ko x parking kete luar umah..hehehe..klu x selamat..

arisa-fujiwara[farah] said...

fun... carelessnye ko

FunNaDGreat said...

syarq --> itula.. nasib baik sangat2.. if x, mesti aku akan rase besalah seumur hidup.. ngeee

farah --> kan? adeyh,, aku pon tatau nape lately aku cam hhdgjdfks sket.. huuu

FAHIYA MOHAMAD said...

cik funna!! cik funna!!
sgt careless kazenku ini..