Thursday, July 9, 2009

kau datang dan pergi begitu saja

semua ku terima apa adanya
mata terpejam dan hati menggumam
di ruang rindu kita bertemu~~


arghhhh..

sesungguhnya aku sedang bosan.. tapi rasa nak update blog.. sebab bila aku update blog, dia akan sync dengan status ym aku.. sukeeee...

oh ya.. aku belajar sync blog n status ym dari wahab.. thank you encik wahab.. *wink*


rasa tak sabar pulak nak balik rumah untuk transfer gambar dari camera.. *mood untuk update blog sangat tinggi ye skrg,, tp terganggu sebab tak ada gambar*

hu..

banyak yang nak diceritakan tapi masih menunggu gambar..

korang doakanlah aku rajin malam ni untuk upload gambar-gambar yang korang nak tengok tu..

hehe..

ok.. daaa


nota kaki :

lengkapi diriku.. oh sayangku kau begitu...sempurna!!!~

2 comments:

apple dilla said...

semoga funna rajin.
amin

FunNaDGreat said...

hehe.. tq dila mendoakan kerajinan aku.. ;D