Wednesday, July 8, 2009

aku bukanlah superman.. aku juga bisa nangis..

status ym aku.. "aku bukanlah superman..aku juga bisa nangis.."

ramai lak yg tanye aku.. "are u okay??"

ngehhee..

aku tak nangis la.. masih okay lagi.. letak status tu sbb aku asek nyanyi part tu je.. *xcaye tanye dak2 opis aku*

cool la lagu ni... budak2 nyanyi..


ni lirik penuh die..


Aku Bukan Superman - The Lucky Laki

Reff:
Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh nangis
Harus selalu kuat harus selalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting

Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis

Back to Reff:

Ayahku selalu memarahi aku
Jika jatuh air mataku
Kata ayah selalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan
Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga

Repeat Reff

Ayahku tersayang maafkanlah aku
Jika aku masih menangis
Masih belum bisa menjadi seperti
Apa yang ayah selalu mau

Kita berjanji รข€™tuk tidak lagi
Menangis karena cinta

Repeat Reff [3x]



nak lagu die korang carila ek.. kat youtube ade kot.. 4shared pon ade.. download sendiri la..

tp sure korg ade dengar lagu ni kat radio kannn


nota kaki :

aku bukanlah superman.. superwoman maybe..


4 comments:

s.y.a.r.q said...

yup..penah dgr lagu ni smlm..1st time dgr.. budak tecik yg nyanyi.. :D

eyena said...

cam best je..nanti nak try cari laa..ngeee

A.B.U said...

lor...lagu upenye..
tp kan..funna tipu
beliau kata superman x nangis
superman nangis je..sblm dia mati ari tu, dia nangis la..

FunNaDGreat said...

syarq --> yer.. best kan?? ;)

eyena --> mmg best pon.. sile la cari.. best!!~

abu --> yer..lagu.. eyh, superman nangis ek? bile weyh? nape aku xtau pon.. huhuu