Sunday, July 5, 2009

jikustik

semalam pegi UM untuk haluansiswa,,.. banyak yg nak dikongsi kat sini tp nantila aku crite balik sbb xde mood lg utk crite hal haluansiswa tu sbb gambar blom transfer.. huu mmg byk kenangan mengusik jiwa beb!!~

then, afta balik tu aku asek nyanyi lagu jikustik - pandang langit malam ini..

gi umah a.j..*makan maggi aj masak!!!~ and milo aj bancuh...*
aku stil menyanyi2.. dan rupa2nya aj pon tau lagu tu!!!~ aj pon ade kenangan dgn lagu itu.. ;p

maka, kami pon nyanyi bersama-sama sambil tgk cite nur kasih episod 1 dan 2.. heehe..


Putri jangan menangis hapus airmata

Di wajah cantikmu

Putri kepergianku tak akan lama

Tahan rindu mu

Putri seandainya saja kubisa menghentikan waktu

Ku hentikan waktu



Bila kau rindu kan aku putri

Coba kau pandangi langit malam ini

Bila itu tak cukup mengerti

Cobalah kau hirup udara pagi.. aku disini



Mungkin dengan perpisahan

Kita akan mengerti arti pertemuan

Putri percayakan padaku ini hanyalah cobaan hidup





nota kaki :

mungkin dengan perpisahan kita akan mengerti erti pertemuan..

4 comments:

Amazing AJ said...

sedap kan maggie aku???
sedap kan air milo aku???
sedap kan suara aku nyanyi lagu tu???


HAHAHAHAHAHAHHA

FunNaDGreat said...

uishhh... SEDAP GILER!!!!~~~~

lenkali bole wat lagi...

ngeeee ;D

A.B.U said...

sedeynye...huhu..
mcm ak nk masuk korum jek
leh3?

FunNaDGreat said...

abu --> sedeyh ek? huhuuu..
korum?? korum ke karom? hikhik ;p