Sunday, February 1, 2009

di kala rajin lagii

Tools' i can't live without



Can't live 1 : Handphone!!~

sgt sayang handphone.. if nk campak aku mane2,, biarla skali ngn handphone.. make sure ade coverage heh.. n bole wat outgoing calls.. currently using this phone... N95.. da nk 2tahun da pakai.. phone yg paling bertahan lame.. sbb besenye every year pon nk tukar henpon.. tp itu dulu la.. zaman kurang matang,, zaman tau nk habeskan duit parent sajerh.. sekarang da matang sket.. hehe ;)





Can't live 2 : loyal Lappy!!~


[pic removed]

lappy ni la peneman aku..bile bosan.. penolong aku.. bile nk wat esaimen.. mcm2 la.. byk segala document aku dlm lappy ni.. da berjasa ngn aku since aku first year 2005..




Can't live 3 : Maxis broadband!!~

bile ade lappy, if ade maxis broadband ni, baru la lengkap.. baru la bole on9 dgn senang.. bole update blog.. hehe..





Can't live 4 : WNC3531 yg byk berjasa!!~


ni lg satu harta aku since 1st year.. wnc3531 ni mmg da sebati ngn aku.. sgt byk jasa die.. inilah mini cooper aku.. hehe.. ;) body kelisa engine evo 8.. ngeh3.. ;p if xde die, ibarat patah kaki aku kat UM tu..






Can't live 5 : handbag yg ade purse yg berisi duwet!!~


heh.. zaman skrg ni.. xle idup kalo xde duit... no money no talk.. sume nk duit.. masuk tandas pon kene bayar.. makanya, aku rase duit pon penting!~




Can't live 6 : camera!!~

sekarang kemana2 pon rase nk bawak camera.. tp tidaklah aku sentese ngn d50 ni.. besar sgt utk di-mobile-kan.. lagipon aku ni bkn pandai sgt bab2 photografi ni.. main blasah saja..


ha.. camera ni la yg muat handbag aku.. sony t10.. *sila abaikan cara aku pegang camera tu..* camera ni ade sentimental value die.. aku beli camera ni gune 1st scholar aku.. sgt bernilai bagi aku.. ade org offer nk beli camera ni dgn harga yg tinggi sikit dr harga aku beli,, oh,tidak!~ tidak akan aku jual.. huu..

ha.. ni la first pic keluaran sony t10 itu.. kat kedai camera lagi.. kat lowyat.. model-alwani.. ;)

ni lak muka girang aku dpt beli camera.. hehe ;)


Can't live 7 : Clothes!!~

bayangkan hidup tanpa ini..oh.tidak!!!!~ mesti asek kene sensored je..



[gambar adalah bukan milik peribadi]



Can't live 8 : katil!!~


sbb da mengantuk, maka katil amat diperlukan.. ngee.. ni katil kat c313.. ade coco...

n usia coco sudah pon setahun!!!!~ happy birthday coco!!!!!~ hehe.. rindunye kat coco.. semenjak keje ni, aku da abaikan coco la.. huuu..




6 comments:

hananiEy said...

fun!~

i tau tu kaky sape kt sebelah lappy you tuh


iihihih sua cokelet tu tidak asing lagy

ihihih

;)

Nur Sharmila said...

i sokg kak naniey...kak funna i pun tau kai tu adelah milik siapa..haha..

AJ said...

oitt

bile mau gaji?

~ilyanie_usyuk~ said...

WNC 3531 juga sgt banyak berjasa kepada ku hehe

=)

rindu kereta chumel ituh

FunNaDGreat said...

hananiey --> detail nye u tgk pic itu.. hehe.. mmg tidak asing lg.. ;p

nur sharmila --> huu.. patotke i remove? censored la pulak.. haishh..

aj --> gaji ujung bulan la kot.. ko da gaji ke? bole la banje aku.. hihik ;p

ilyanie_usyuk --> hehe.. ;) windu wnc jeke? tuan die yg chumel ni xwindu ke? hik ;p ;p

the name is - [myieZha] said...

funna..ader cmera besaq tuh..leh pnjam"..hikhik~