Wednesday, April 8, 2009

adakah perasaan benci ini sebenarnya .....

Oh Bulan..
Enggan melayan diriku lagi
Pabila airmata membasahi pipi
Dan lagu lagu di radio seolah olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan di sebalik senyumanmu itu
Kau juga menyintai aku

Ku enggan berpura pura ku bahagia
Ku enggan melihat kau bersama si dia
Oh ku akui cemburu
Mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku

Pabila kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar-benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air

Adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih.. bersemadi untukmu
Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku

Oh...
Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku rindu ..
Dan Sebenarnya ..
Dan Sebenarnya ..
Aku tak mampu .. tanpamu..

4 comments:

caNNyGurl said...

oit..xyahla wat lirik lagu..

smalam msg2 smpai pkol bape??hahha

FunNaDGreat said...

aha~

aku tatau nk letak entry pasal pe..

aku tgh nyanyi lagu ni..
dats y la aku letak lirik lagu ni..

ngehe ;)

Neezhom Photographic said...

Salaam. TQ2, tulis spontan pun dah duduk kat front page google search pasal lagu ni hehe, ambe cari pun terus jumpa ni, TQ yer :D ma'assalamah

FunNaDGreat said...

wasalam..

tq singgah sini..

ma'assalamah.. :D