Wednesday, January 7, 2009

i'm back!!!~

ok.
baru je sampai dr Penang..
seminggu kt sana.

aku yg cepat2 nk balik sini,, pagi2 da bangun.. heh.semangat. n drive semestinya la nk cpt sampai kan..

dan..

td ade speedtrap.. n aku rase aku da ditembak... aha.. n spjg perjalann start dr ditembak itu, aku kene dgr syarahan perdana.. hahaha.. adeyh.. camno..

ini gara2 patung polis tipu tu la!!!!
duhh... xpuas ati aku ngn patung tu..
kan bese polis duk bawah jambatan*jambatan ke ek? flyover?? ape2 jela* kan.. biasanya stp kali tiba jambatan aku akan berjaga2..

pastu

tibelah dibawah 1 jambatan itu
dan aku terlihatkan ade kelibat polis yg sedang teropong *ala2 gaya wat speedtrap*.. aku pon tekan brek berkali2 untuk kembali ke speed yg normal.. bile passing by d polis, "ceh!!!~ patung jer!!!" bole lak letak replika kt situ.. *mmg bgs pon sbenanye utk bg driver2 skalian berjaga2*

then,

tiba di bawah 1 jambatan yg lain..
aku da nampak cam ade kelibat,, tp cam konfiden ckp "tu mesti patung tu lagi!!".. dan aku terus je maintain pecut..

skali..

zaapp

"gulp!!~ hallamak!!!!~"

"kakak bawak brpe td?"

"hurm.. grrrrr~~"

dan syarahan perdana pon bermula...

n aku nye mud cam kureng la sket kan,, sbb dgr syarahan itu..
sampai je umah, bill aku lak sampai.. sampai 2 bill lak tu.. ish.. org maxis ni, aku da combine bill, still bg 2 bil gak.. aduyai..

dan aku terus la masuk bilik membuka lappy ini..
dan lappy ini seakan2 merajuk sbb lame xbukak.. lappy ni wat perangai lak..
jgn nk merajuk2 ek.. tukar yg baru kang..!!~
lalalalalala~

till then..
xoxo


nota kaki :
ANDA MAMPU MENGUBAHNYA!!

2 comments:

~ilyanie_usyuk~ said...

selamat kembali!

rindu ko weyh...

siyes..
kemana menghilang?



=)

FunNaDGreat said...

heheh~

aku pon windu jugak!!~

aku missing in action kejap je..

da kembali da.. hihik..

t kite jumpe ek!!~