Monday, January 11, 2010

dalam kehidupan ini yang terindah melalui usia remaja

petang tadi tengok cerita ALI SETAN, tiba-tiba mood aku nak nyanyi lagu WAJAH RAHSIA HATI ni..
(eh, betol ke tajuk dia tu?)



watever lah!




dan ...


dan sebenarnyaaaa~~~~


;)


terasa nak panjat gunung kinabalu...


fwd emel :


Saudara/saudari Kuataghian
Pada tahun ini pihak Kuatagh menganjurkan program ke Gunung Kinabalu. Disini saya sertakan details mengenai pakej tersebut.
5D/4N: Mt Kinabalu, Poring Hot Spring & KK shopping 15-19 Jun 2010 (school holiday) (Package Rate: RM920 per pax)
Itinery

June 15 (Day 1): Kuala Lumpur - Mersilau, Kinabalu Park (Airport shuttle & Dinner disediakan)
June 16 (Day 2): Mersilau, Kinabalu Park - Laban Rata (Pendakian ke base camp - Breakfast/packed lunch/dinner disediakan)
June 17 (Day 3): Laban Rata - Summit of Mt Kinabalu (Pendakian ke puncak - breakfast disediakan)
Turun dari puncak & check in di Hotel Cottage, Kundasang (Lunch & dinner disediakan)
June 18 (Day 4): Check out - Poring Hot Spring (Hot & cold bath session - breakfast disediakan)
Poring Hot Spring - check in Hotel Traveller, Kota Kinabalu (free at leisure or shopping in KK)
June 19 (Day 5): Free at leisure or shopping till time transfer to airport for flight to KL.
*F&B di KK (day 4 & 5) tidak termasuk di dalam pakej sbb korang mesti nak layan seafood yg best.
Flight ticket.
Setakat ni yg the lowest fare at the moment is Air Asia. (La ni price still RM258 for return fare)

June 15: Flight AK5100. KL - KK. Depart 0650. Arrive 0920 (kena ambil pagi coz it will take 2 hrs journey fr KK town to Kinabalu Park & you guys need to rest after that)

June 19: Flight AK5111. KK - KL. Depart 2005. Arrive 2235 (airport shuttle disediakan)

So total kos RM1,178. Bawak extra cash utk F&B masa kat KK town (day 4 & 5) or shopping or massage (memandangkan dah sakit satu badan). setakat makan jer RM100 tak habis
MAU JOIN? Sila baca apa yang perlu anda buat
1) SMS to me at 0193599062 your Fullname (as in IC) & the IC No by 10 january 2010.
2) Bank in RM100 into ANSARA KUANTAN account 564342000897 (Maybank) for deposit booking by 10 january 2010. (pls email the receipt to me)
3) By next week I will inform all the participants on the flight schedule that you need to book (flight booking ni Do It Yourself). Most probably kita book flight as i stated above (so get ready RM300 dlm credit card masing2)
4) Bank in RM360 into ANSARA KUANTAN account 564342000897 (Maybank) to complete the first 50% of the package cost by 31 January 2010 (pls email the receipt to me)
5) Bank in RM460 into ANSARA KUANTAN account 564342000897 (Maybank) for the balance by 31 March 2010 (again pls email the receipt to me)
*If later on you decide not to go, then please get the replacement bucause the travel agency tak akan refund. Flight ticket kena tukar nama jer (extra charge RM50)
*I am looking for at least 15 ppl to join this trip. If we cannot achieve that number by this 10th of January (including the RM100 deposit) than we hv to cancel the trip. We will refund RM100 to you.
So if you really want to make this happen start forward this email to our Kuatagh friends (sms or call them if possible).
Kuatagh's spouse & children can join. So cepat2 enrol kerana masa mencemburui kita ;)
kalau ada apa soalan silalah call saya.
--
Love & Respect,
RASHIDI RASHID




saya nak join!~ tapi tak tengok jadual lagi.. harap2 tiada halangan..



nota kaki :
jom ke KK.. ada bran?

1 comment:

eyena said...

wah best tu..kat kolej hari tu pon diaorg da p.. hahaiii join laa bila lagi kan..