Wednesday, August 26, 2009

selamat tinggal semua~~

rasanya belum terlambat untuk aku ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan dan selamat berpuasa...
walaupon puasa dah hampir seminggu.. huhu..

aku pon tak sedar betapa cepatnye masa berlalu..

boleh stop masa tak??

huhuhuhuuuuuu...


next week aku da ke kuantan...

erm, bg mereka2 yang tak tau lagi pasal ni(bak kata nani, ketinggalan bas.. ya ampun!!)
huhu..

aku pon mintak maap sebab tak sempat atau terlepas bagitau korang pasal pemergian aku ke kuantan next week ini...

aku da dapat posting lecturer.. kat kolej komuniti kuantan, pahang start 1 september 2009 ni..

makanya, aku akan tinggalkan KL buat sementara waktu dan berhijrah ke kuantan!!~

doakan kesejahteraan aku!!!~

bubbye kawan2!!~

sori sgt2 xsempat nak berbuka sama2..

huhuuu.. sedeyh lak.. adeyh



nota kaki :

Kuantan!!!~ tunggu aku datang!!!!!~







5 comments:

hananiEy said...

fun !~

take care there ok ! ;)

hugs**

FunNaDGreat said...

hanan~~

tq tq!!~ ;D

nk hug jgak >:D<

~ilyanie_usyuk~ said...

Nak hug jugak HEHEHE~

Miss Funna, saya tak faham yg chapter neh lar. Leyh tak Miss ajarkan saya?
Muahahahahaha

=)

Gud Luck beb.
Selamat kembali ke Kuantan

apple dilla said...

gud luck there!
and have fun.
jgn garang2. hehe..

aku_suhaidi said...

pergh...
funna jd lecturer...
gud luck...

naseb baek ko prnah study kt kuantan dlu.... haha