Wednesday, November 12, 2008

tajuk seronok


current location : UM Library,. Level 3


seronok gile dpt jumpa balik ngn makcik phd ni...



aha.
smlm aku gaduh ngn die..
arini cam jd bestfren lak~


ahahahahaha.

hahahahahhaahhaha lagi..

smlm gaduh?
a'a..

gaduh sbb ini...


kelakar x?

7 comments:

atiqah said...

adeh~~
kelakar giler...
ade plak u g gadow ngn macheq tuh..
u je g argue2,slalu org sume cm tak brani jer..hahahah...
hebat~~


b4 nih i musykil je die ckp ape kat org tak bg share plug...tak sangka lak die kate nati lappy die meletop...
hahahhahah...
lawak ler macheq nih...
adeh~~~

smalam selfish...
hr neh dah bestfren lak ek...
huhu...

:: FunNaDGreat :: said...

ahahaa~
tawu xpe~
cam ba alip ba ya je kan nk jual ikan kt library~
i pon bayar yuran library gak!!~
da la dtg menompang kat negara kita kan.. nk kerek2 lak~
hadeyh!~
ni yg nk marah ney~

tp xpe, da jd besfren... ne tau die bawak i gi melancong negara die ke nanti.. ngee~

atiqah said...

kan die takot lappy die letop...nak wut cam ner..
u ade tunjuk cop sirim tak kat extension tuh??
hahhahaha~~

kerek ker?? bukan die senyum je ke time ckp ngn u??
u pon marah2 sambil senyum2 jugak...
hahahah~~

[sHiTaKe] said...

hehe.. pas ni tiap2 ari la ko dtg library jumpe makcik techenta ek...

fana said...

share plug, laptop meletup????
kedebabom ah library tu nnt!!!
muahahaha
gile punye mitos...

caNNyGurl said...

oi minah


hahahahah


lawak gile gado ngan makcik tu

dh xde org laen ke ko nak gado

mentang2 dia x phm bahase melayu


haha

:: FunNaDGreat :: said...

atiqah --> eyh, i ckp kt die extension tu ade cop sirim.. xcaye tanye shitake.. hahah~

shitake --> a'a weyh.. asal aku dtg library je mesti jumpe die.. ni aku kt library ni.. die ade!!!!... aha.. ktorg da jadi bestfren dow!!!~
*LUCKY to have been where i have been* ;)

fana --> a'a kan? mitos kan? ko tlg la ckp sket kt makcik tu.. aku da ckp die xnk pecaya.. aku ckp aku sambong 10 extension xpenah meletop pon lappy aku.. haishhh~~

cannygurl --> hahaha.. sebab ko xde time tu.. if ko ade, aku gaduh ngn ko sudeyh.. time tu aku gian nk gado ngn org.. dpt makcik tu, apalaga.. hahhaha