Wednesday, November 19, 2008

saat terakhir

oleh kerana ramai yg request lagu yg saya letak kat blog ini..
maka, saya letakkan link disini utk di download..



Tak pernah terpikir olehku
Tak sedikitpun ku bayangkan
Kau akan pergi tinggalkan kusendiri

Begitu sulit kubayangkan
Begitu sakit ku rasakan
Kau akan pergi tinggalkan ku sendiri

Dibawah batu nisan kini
Kau tlah sandarkan
Kasih sayang kamu begitu dalam
sungguh ku tak sanggup
Ini terjadi karna ku sangat cinta

*Inilah saat terakhirku melihat kamu
Jatuh air mataku menangis pilu
Hanya mampu ucapkan
Selamat jalan kasih

#Satu jam saja kutelah bisa cintai kamu;kamu;kamu di hatiku
Namun bagiku melupaknmu butuh waktuku seumur hidup
Satu jam saja kutelah bisa sayangi kamu… di hatiku
Namun bagiku melupaknmu butuh waktuku seumur hidup
di nanti ku……



ok. kepada mclong, madey, mis, dan sesape lg yg nk lagu ni, silalah click utk download..

;)

4 comments:

madey said...

huhu xleh download

:: FunNaDGreat :: said...

ko ni.. slalu masalah lain..
*bak kate kasthuri;p*

erm, ko try la search lagu ni.. pastu donlod..

xpon, bluetooth.. nk?
ko on la bluetooth ko..
aku send ni.. aha ;p

madey said...

huhu..ok2 aku dh open dah...eh xde pon??!!!

cepatlar send!!!

:: FunNaDGreat :: said...

oyeke.. xde ponn!!!~ ko on ke x? ;p