Wednesday, March 25, 2009

chenta itu





Sedang aku membaca blog Penchenta Dosa,, tertarik lak aku ngn 1 entry ni.. *erm, aku copy sket heh kat sini* ini siket jer..dr entry yg pjg..


3.Tepon

Fuh!! ini lagila teruk. Kalau bebaru tu, memang kaw. 1
minit bole jejak 3-4
sms tuh. Tulis panjang-panjang isi hati tuh. Tangan
sebelah main badminton,
sebelah lagi pegang henset. Belive it or not!. Malam
sebelum tido sure gayut.
Sejam tu adalah jangka waktu yang minima. Cakap
macam-macam sampai terbawak
dalam mimpi. Kalau call lewat tu sanggup
segarkan mata. Tak mengaku pon yang
kiter tengah ngantuk giler babi maser
tuh. Cube lame cikit kawan. Nah!!. Sms
sejam satu. Sibuk wat keje. Sms pon
paling panjang 3 patah perkataan jer. Tepon
malam sure jarang sebab dah
layan tido dulu. Kalau kejut pon tanye nak cakap ke
nak tido, sure pilih nak
tido nyer
.

heh. ini berkisarkan ala2 ceritera bercinta.. sebelum dan selepas..hehe.. skg ni aku asek nk bace pasal chenta jer.. *blogger2 sekalian,, byk2 kan la entry pasal chenta heh..* hehe..



nota kaki :


aku x bercinta yerk..


masih single.. but not looking..

4 comments:

Penchenta Dosa said...

Copyright Registered... Hehehe, xdelah.. Terima kaseh sebab sudi memahami....

caNNyGurl said...

nanti aku wat entry cinta ko copy paste tau..heee

FunNaDGreat said...

penchenta dosa --> hehe.. bole kan copypaste? hehe.. i da mention credit to u~ ;))

FunNaDGreat said...

cannygurl --> baiklah!!!~ ko watla ayat best2 sket heh.. jiwang2 sket.. lalalalalala~

aha..
aku akan copy-paste bile ade kene ngn aku la.. xkan aku nk copy-paste kesah chenta ko kat cni.. bole ke? hihik ;p