Monday, August 23, 2010

template baru.. goodbye jeans!!~

hari ini hari isnin.
hari isnin memang bosan.
bosan apabila takde kerja dan taktau nak buat apa.
taktau nak buat apa dan malas nak keluar dan bersosial.
bersosial di bulan puasa tidak berapa bagus.
bagus lagi jika tidak kacau orang dan duduk di ofis mengadap lappy.
mengadap lappy dan membuat apa2 yang patot.
patot menjenguk blog ini...
dan blog ini telah bertukar template dengan sengaja...
sengaja nak gedik2...

maka.. tiada lagi blog jeans!




huuu.. akan rindukah?


takpe funNa, YANG PATAH TUMBUH, YANG HILANG KAN BERGANTI. (chewah!)



welcome design baru!~ (oh, ukan design sendiri... pilih template saje)



bila dah tukar template ni,
macam2 lak muncul... (masa blog jeans takmau muncul.)


sebagai contoh..




banner ini.. tiba2 muncul.... banner ini adalah hasil kak Ashikin Abdullah... dia buat dan bagi masa 3rd year kat UM if tak silap...

sukeee ;)


nota kaki :
berazam untuk kembali aktif ber-blog...
akan tercapaikah?
atau hangat-hangat tahi ayam saje..

1 comment:

A.B.U said...

sibuk je...org edit, beliau pn nk edit...tiru!larikkkkkkkkkkkkkk